[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”28″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23454545″]Voor hardwerkende vrouwen met burn-out klachten die gezonder willen leven[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”28″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23454545″]

Heb jij er genoeg van om steeds maar weer terug te vallen in ongezonde eet- en drink gewoonten? Dat het sporten of simpelweg bewegen er steeds bij in schiet? Wil jij deze gewoonten dusdanig aanpakken zodat jij als vanzelf voor de gezondere keuzes gaat, alsof het nooit anders is geweest?

[/text_block]

 • Sport of beweeg je met tegenzin?
 • Of heb je steeds opnieuw een goede reden om niet te gaan sporten/bewegen?
 • Vind je gezond eten niet leuk, gezellig of lekker?
 • Vind je water drinken maar saai?
 • Eet je uit verveling/frustratie/gewoonte?
 • Weet je gewoon niet hoe je jezelf de discipline op kunt leggen om gezond te leven?
 • Heb je er genoeg van dat jij keer op keer toch weer naar de koek- of snoeptrommel grijpt?
 • Zoek je wanhopig naar een oplossing om je leefstijl onder controle te krijgen?
 • Doe jij je uiterste best om deze dingen te veranderen, maar lukt het je niet alleen?
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

Dat is helemaal niet erg, ik had dat ook!

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”32″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

Wist je dat de meeste mensen hun gezonde keuzes niet vol kunnen blijven houden omdat ze het probleem niet bij de wortel aanpakken?

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Cabin” font_color=”%23454545″]Hoe ik gezonder ging leven

Toen ik met een burn-out thuis kwam te zitten, was ik op wilskracht aan het proberen mijn leven om te gooien. Zo wilde ik onder andere mezelf dwingen gezond te leven omdat ik wist hoe belangrijk het was om mijn lichaam weer van voeding ipv vulling te voorzien, te zorgen dat ik mijn lichaam voldoende energie gaf èn te bewegen.

Het roer moet om

Helaas werkte dwang niet. Het kostte me veel energie en ik ging me er alleen maar wanhopiger door voelen.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Cabin” font_color=”%23454545″]Ik wist dat het roer om moest, maar het lukte me niet. Mijn eigen karakter werkte tegen me, zo leek het. Op wilskracht alleen ging het me dus niet lukken.

Een methode die echt werkt

Met de methoden die ik heb gebruikt om van mijn burn-out klachten af te komen, heb ik ook mijn leefstijl onder controle gekregen. Makkelijk en Moeiteloos.

Ook jij kan je weer geweldig voelen

Blijf niet hoppen van het ene dieet naar het andere dieet! We weten allemaal dat diëten helemaal niet goed voor je is en het jojo-effect stimuleert. Maak gebruik van de kennis en ervaring die ik tijdens mijn zoektocht op heb gedaan. Jij en ik…wij gaan ervoor zorgen dat ook jij definitief gezondere keuzes zal maken, makkelijk en moeiteloos. En je weet dat dit van jou van groot belang is, helemaal nu je met een burn-out kampt. Het zal je weinig energie kosten om de veranderingen door te zetten. Het gaat allemaal gemakkelijk en het voelt alsof het altijd zo is geweest.

Hoe heerlijk is dát![/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

Je bent op de juiste plek als dit is wat je wil:

[/text_block]

 • Je lichaam voeden met gezond voedsel, met de vitaminen, mineralen en andere bouwstenen die het nodig heeft.
 • Elke dag opnieuw als vanzelf voor gezond voedsel en gezond drinken kiezen
 • Je beweegt elke dag omdat je lichaam dat nodig heeft en dat voelt helemaal niet als een opgave. Je vindt het juist heerlijk.
 • Je mist de snoepjes en de snacks en het ongezonde eten en drinken niet. Je vindt het heerlijk dat je er geen behoefte meer aan hebt.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

De realiteit is:

[/text_block]

 • Je hebt de energie niet om op wilskracht oude patronen te veranderen.
 • Je zit vast in oude patronen, in oude gewoonten, waar je steeds opnieuw weer in terugvalt.
 • Je verzint keer op keer weer (drog-)redenen waarom je nu even niet gezond hoeft te doen.
 • Je hebt steun nodig.
 • Je hebt een methode nodig die je gaat helpen te veranderen.
 • Je weet niet zo goed waar je moet beginnen.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

Dan ben je hier aan het juiste adres!

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Cabin” font_color=”%23454545″]Het Moeiteloos Gezonder Leven Programma is geen gewone coaching. Nee, het is een vorm van coaching die weinig energie van jouw kant vraagt. Heel goed te doen dus wanneer je door bijvoorbeeld burn-out klachten weinig energie hebt.

Het Moeiteloos Gezonder Leven Programma neemt je aan de hand en vertelt je stap voor stap wat je kunt doen in hapklare brokken.

Je kunt alles in je eigen tempo doen en er is een Facebook-community waarin we elkaar supporten.

Het Moeiteloos Gezonder Leven Programma is hét programma om snel en moeiteloos ervoor te zorgen dat je als vanzelf gezonder gaat leven en het heeft doorgaans als bijwerking dat je ook nog eens afvalt. Dit is echter niet het primaire doel! (Bij burn-out klachten moet je namelijk juist niet je lichaam op rantsoen zetten. Je moet juist voldoende en vooral gezond eten.)[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

Wat loopt er vaak mis bij andere manieren van aanpak:

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Cabin” font_color=”%23454545″]Bij andere manieren moet je jezelf vaak dingen ontzeggen, waardoor je je zielig gaat voelen en wat emotie-eten in de hand werkt. Er worden vaak strenge of eenzijdige dieten voorgeschreven, waardoor je juist ook bepaalde tekorten kunt oplopen, die je burn-out meer kwaad dan goed doen.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Cabin” font_color=”%23454545″]

Hiervan is bij Boost Body & Mind géén sprake!

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Cabin” font_color=”%23454545″]Ik ben Maaike en net als jij heb ik een burn-out meegemaakt. Twee zelfs, want ik viel in de prijzen. Ik heb intussen geleerd hoe je snel en moeiteloos je gedrag kunt veranderen zonder erbij na te denken en hoe je niet alleen van je burn-out klachten af kunt komen, maar hoe je je leefstijl en zelfs je manier van denken kunt aanpassen. Het hoeft niet veel energie te kosten. De resultaten zijn blijvend en daarom van onschatbare waarde. Ik ga je laten zien hoe je op een makkelijke manier je leefstijl kunt verbeteren.

Ik ben geen burn-out coach die je gaat vertellen dat je binnen twee maanden weer helemaal gezond en aan het werk bent, met als gevolg dat je dan weliswaar weer aan het werk bent, maar je nog lang niet goed genoeg voelt.

Daarom wil ik je dit vertellen: ik heb behoorlijk gevochten om uit mijn burn-out te komen, ook lang nadat ik alweer aan het werk was. Ik was al ‘hersteld’ verklaard, maar voelde me nog lang niet hersteld. Ik heb doorgezocht en heb niet opgegeven tot ik een methode vond die mij werkelijk beter maakte. Een methode die de wortel van het probleem aanpakt en er zo dus voor zorgt dat je ook niet meer terugvalt. Een methode die er als vanzelf voor zorgt dat je veel beter voor jezelf gaat zorgen. Ik heb het allemaal zelf ervaren en weet dus als geen ander hoe geweldig goed en diepgaand dit werkt.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

Testimonial

[/text_block]

Augustus 2016: Half mei ben ik begonnen met het programma Moeiteloos Gezonder Leven. Nu eind augustus snoep ik nog steeds niet en het kost geen enkele moeite. Ik ben inmiddels al ruim 8 kilo afgevallen. In de supermarkt loop ik door de paden met snoep, koek en zoutjes zonder dat ik zelfs maar de behoefte heb om het te kopen, kaaskoekjes liggen al 2 maanden in de kast. Terwijl ik vroeger altijd meer snoei kocht dat ik van plan was en wat ik in huis had meteen op moest.

Het afvallen gaat nu een stuk langzamer dan in het begin maar ik val nog steeds af. Zelfs na een high tea bijna een week geleden met veel taart en lekker hapjes heb ik geen enkele moeite om weer van snoep af te blijven.

Als ik me heel streng aan het programma zou hebben gehouden zou er nu vast veel meer gewicht af zijn geweest, maar ik eet normaal en dat is voor mij alles wat ik lekker vind alleen een beetje minder. Door dit programma val ik af zonder honger, zonder zelfs trek waarin dan ook. Zelfs een ijsje kan ik makkelijk laten staan.

Het allermooiste is dat eindelijk, na jaren, mijn bloeddruk en cholesterolgehalte binnen de waarde zijn en ik van de medicijnen af ben.

Update juli 2017: We zijn nu een jaar verder en er is nu 18 kilo af. Ik eet nog steeds alles wat ik lekker vind, ook taart als er iemand jarig is. Maar de tussendoortjes zijn er bijna helemaal af. Als ik trek krijg tussen de maaltijden door eet ik een handje noten, fruit of wat crackers. Het trek/honger gevoel dat ik vroeger had als ik na het eten voor de tv ging zitten en ongelimiteerd chips of chocola at is helemaal weg. Volgens mij komt dat omdat dat snoepen meer een gewoonte was dan echte trek. Die gewoonte is door het kloppen doorbroken en hoop ik nooit meer terug te krijgen.

Helena

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

Het resultaat na 4 weken Moeiteloos Gezonder Leven:

[/text_block]

 • Je hebt zin om meer bewegen
 • Je eet alleen nog wanneer je honger hebt
 • Je maakt gezondere keuzes wat betreft drinken
 • Je eet niet meer vanuit emotie (verveling, frustratie, verdriet, boosheid)
 • Je zorgt beter voor jezelf

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

Dit krijg je in deze cursus:

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”30″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

 

Module 1: gezonder drinken

[/text_block]

 • Je leert ankeren
 • Je gaat ongezonde drankjes minder lekker vinden
 • Je gaat water lekker vinden
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”30″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

 

Module 2: meer bewegen

[/text_block]

  • Je leert het verschil tussen discipline en motivatie
  • Verstand en gevoel worden op 1 lijn gebracht
  • De weerstand tegen sporten wordt weggenomen
  • We zorgen ervoor dat je graag wil sporten/bewegen
  [text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”30″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

   

  Module 3: eten terwijl je geen honger hebt

  [/text_block]

  • We doorbreken het patroon van eten terwijl je geen honger hebt
  • Als je vol zit stop je met eten
  • We rekenen af met eten uit beleefdheid
  [text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”30″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

   

  Module 4: emotie-eten

  [/text_block]

  • We rekenen af met eten vanuit emotie (vermoeidheid, verdriet, boosheid, blijheid)
  • We gaan leren onszelf op een andere manier te belonen
  • We leren de behoefte af om onszelf te troosten met eten

  [text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

   

  Met drie geweldige bonussen:

  [/text_block]

  • Ontspanningsaudio: Hongerseintje (leer voelen wanneer je wel of geen honger hebt)
  • Video trek in chocola (hoe kom je van een chocoladeverslaving af!)
  • video zonder specifiek onderwerp

  [text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

  Overzicht: dit krijg je allemaal

  [/text_block]

  • 4 zeer complete modulen: PDF’s en video’s. Waarde 500 euro
  • 2 bonusvideo’s. Waarde 150 euro
  • 1 bonusaudio. Waarde 50 euro
  • Toegang tot besloten Facebook groep. Waarde onschatbaar
  [text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”30″ font_font=”Cabin” font_color=”%23007f7f”]

  700 euro aan waanzinnig waardevolle informatie en direct toepasbare technieken voor maar 197 euro

   

  [/text_block]

  [text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Cabin” font_color=”%23454545″]

  Dit programma kun je op je eigen tempo doorlopen. Je krijgt direct toegang tot de modulen.

  [/text_block]

  • Q.Welke resultaten mag ik verwachten?

   A.Resultaten verschillen natuurlijk van persoon tot persoon. Als jij gaat toepassen wat ik je leer, dan kan het niet anders dan dat je goede resultaten behaalt. Maar je moet het DOEN! Ik geef je alleen de tools en de support. Je krijgt alleen de gewenste resultaten als jij je toewijdt aan het leren van mijn methode. Resultaten kunnen hierbij zijn: meer ontspanning, je energieker voelen, klachten verminderen en/of verdwijnen, meer zelfwaardering, makkelijker in het leven staan.

  • Q.Waarom zou ik dit programma kopen en niet een ander programma?

   A.Mijn programma is uniek vergeleken met die van mijn collega-concurrenten omdat ik niet alleen aan diëten doe. Ik ga naar de wortel van het probleem en zorg ervoor dat die verwijderd wordt, met diepgaande en blijvende resultaten, op een dusdanige manier dat je geen trek meer zult hebben in ongezonde dingen. Ikzelf ben veel aanwezig en beschikbaar in de Facebook-groep voor vragen, het hele jaar door, dus niet alleen bij het lanceren van dit programma.

  • Q.Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

   A.Je betaalt door op de knop “Ja, ik wil starten” te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar een betaalpagina. Zodra je betaling verwerkt is (heb even geduld en wacht tot de pagina verwerk is), krijg je een mail met informatie waar je kunt inloggen en je gebruikersnaam en inlogcode. Je hebt meteen toegang tot alle modulen, dus je kunt alles echt in je eigen tempo doorlopen.

  • Q.Wanneer start het programma?

   A.Je kunt met dit programma starten wanneer jij dat wil.

  • Q.Ik heb een vraag die ik hier niet terugvind. Waar kan ik deze stellen?

   A.Stuur me even een mailtje via maaike@boostbodyandmind.nl. Je krijgt altijd antwoord.

  • Q.Waarom heb ik dit programma nodig?

   A.Dit programma zorgt ervoor dat je op korte termijn een stuk gezonder gaat leven. Je gaat gezonder eten, drinken en je gaat meer bewegen. Dat komt het herstel van je burn-out natuurlijk ten goede. Een burn-out is namelijk een duidelijk signaal dat je jezelf te lang verwaarloosd hebt, en gezond leven is daar een onderdeel van. Met dit programma geef je je immuunsysteem een goede ondersteuning. Je gaat je beter voelen over jezelf, je voelt meer energie en je voelt je fitter.  Je bereikt dit allemaal makkelijk en moeiteloos.

  • Q.Wat als ik start, maar ineens geen tijd meer heb om het programma af te maken?

   A.Geen zorgen. Je kunt dit programma helemaal op je eigen tempo volgen. Het werk dat je gedaan hebt, is nooit voor niets geweest en je kunt zo weer aanhaken waar je gebleven was. Daarbij ben ik er altijd om je te steunen. Je kunt natuurlijk ook op een later moment starten, toch raad ik altijd aan om NU te starten omdat de prijs altijd omhoog kan gaan.

  • Q.Hoeveel tijd moet ik aan dit programma spenderen?

   A.Dat is volledig afhankelijk van wat jij zelf allemaal zou willen veranderen en hoe ver je zou willen gaan met de veranderingen. De één zal een module 1 keer doen en klaar zijn en de ander zal diezelfde module misschien wel 6x moeten doen om zijn of haar doel te bereiken.

  • Q.Krijg ik persoonlijke begeleiding?

   A.Ja en nee. Ja, ik ben beschikbaar voor vragen, advies en tips in de Facebook-groep. Maar nee, een programma met echte persoonlijke 1-op-1 begeleiding is nog in de maak.

  [text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”30″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

  Waarom is dit programma anders dan andere programma’s?

  Het Moeiteloos Gezonder Leven programma is het enige programma dat:

   

  [/text_block]

  • het probleem echt bij de wortel aanpakt
  • ervoor zorgt dat je als vanzelf gezond gaat leven, zonder een dieet te volgen
  • volledig online te volgen is. Je kunt dus leeker in je eigen huis blijven
  [text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”35″ font_font=”Shadows%20Into%20Light” font_color=”%23007f7f”]

  Doe je mee?

  [/text_block]