Boost Body & Mind Programma’s voor burn-out klachten

Neemt stress bij jou de overhand zodat jij niet meer optimaal functioneert? Zit je niet lekker in je vel en zie je op tegen alles dat je moet doen? Vraag jij je regelmatig af hoe je alles nu weer voor elkaar gaat krijgen?

Elke maand bied ik 12 gratis 1-op-1 blij-en-stressvrij-sessies aan.

In deze sessies ontdek je:
– dat je op een supermakkelijke manier spanning definitief kunt loslaten zodat je niet meer in paniek raakt van wat er allemaal op je af komt
– dat je de stress die je in je lichaam voelt echt niet hoeft te accepteren als iets dat ‘er nu eenmaal bij hoort’.
– welke methode ervoor gaat zorgen dat jij zelf je eigen stress-niveau onder controle hebt en weer rust in je hoofd vindt.
– aan het eind van deze sessie voel jij dat echte ontspanning ook voor jou binnen handbereik ligt.

Boek hier jouw gratis blij-en-stressvrij-sessie van 30 minuten:

 


Je onderbewustzijn bevat de sleutel voor permanente verandering

Ons gedrag en onze opvattingen zijn voor 90% onbewust en komen voort uit eerdere ervaringen die opgeslagen liggen in ons onderbewustzijn. Jouw onderbewustzijn bevat daarom de sleutel tot het loslaten van je belemmerende overtuigingen en gewoontes. Mijn programma’s zijn hierop gericht en de veranderingen zijn daardoor permanent. Ik heb dat zelf ondervonden en krijg dat ook terug van de deelnemers aan mijn programma’s.

Wilskracht is niet nodig
wel de wil om te veranderen
  • De Boost Body & Mind Programma’s helpen iedereen met burn-out klachten en die daar, vanuit eigen huis en in eigen tempo, verandering in wil aanbrengen. Of je er nu nog middenin zit en er erg veel last van hebt of als je je al wat beter voelt maar nog niet zo heel stevig of energiek.
  • We brengen snel en krachtig veranderingen aan in je leven door oude patronen, overlevingsmechanismen, gedragingen en overtuigingen die je niet meer dienen los te laten.
  • Een Boost Body & Mind Programma is perfect voor jou als jij jezelf wil veranderen om uit je burn-out te komen, er klaar voor bent om los te laten wat je belemmert en als jij je leven makkelijker wil maken, meer in balans wil zijn en meer tot rust wil komen.
  • Een Boost Body & Mind Programma is perfect voor jou als jij niet eindeloos wil praten over wat je dwarszit, maar je gewoon beter wil voelen.
  • Je verandert je mindset voorgoed en op een makkelijke, prettige en luchtige manier. Met diepgaande veranderingen waardoor je sneller van je burn-out klachten af komt èn deze in de toekomst niet meer zult ervaren.
  • Wanneer iets eenmaal in je onderbewustzijn veranderd is, voelt de verandering aan alsof het altijd zo geweest is.

Je zult versteld staan van wat het je oplevert, en van dat enorme gevoel van bevrijding.

burn out herstel
Ontvang mijn tips en nieuws. En ontvang mijn gratis e-book voor het herstel van een burn-out.